Betaalmethoden

MenSkinCare.nl staat garant voor veilig winkelen en betalen. Wij gebuiken alleen het meest actuele en vertrouwde betaalsystemen. Op deze pagina vind je de huidige betaalmethodes terug. Zo heb je de keuze hoe je wenst te betalen.

Veilig betalen
De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door MenSkinCare.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Hieronder geven wij uitleg hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

Online betalen
Indien je kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

Transacties met iDEAL worden veilig afgehandeld. Voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van de internetkassa van MultisafePay. Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen.

Offline betalen middels Overschrijving
Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij je betaling ontvangen. Omdat je order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben, dien je rekening te houden met een langere levertijd. Je kunt kiezen uit de volgende offline betaalmethodes:
  • overboeking via Nederlandse bankrekening
  • overboeking via Nederlandse girorekening

Onze servicepartner MultiSafePay
Wanneer je kiest voor iDEAL wordt je computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider MultiSafePay geleid. Dit houdt in dat je gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection).

Je herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin je scherm. Op dat moment word je doorgeschakeld van de website van MenSkinCare.nl naar het betalingssysteem MultiSafePay. Zodra MultiSafePay je betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij je bestelling verwerken.

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft!

De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen. MenSkinCare.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.