4VOO distinct man - huidverzorging exclusief voor de man

4VOO distinct man
balk-05.gif

4VOO ( spreek uit als fórvoe ) is een van oorsprong Canadese producent van een gamma aan exclusieve huidverzorgingsproducten voor de man. Voor ontwikkeling van haar producten maakt 4VOO gebruik van de beste ingrediënten en de meest innovatieve technologieën.4VOO mannenverzorging - mannencosmetica - schoonheidssalons

Een team van onafhankelijke specialisten en wetenschappers is verantwoordelijk voor het tot stand komen van de unieke formule van 4VOO.  Een combinatie van de meest effectieve cosmetische ingrediënten en puur botanische extracten, essentiële olieën en vitaminen voorziet de mannenhuid in haar speciefieke behoeftes. Met als gevolg een onmiddelijk en optimaal zichtbaar resultaat.

Distinct man
4VOO distinct man producten richten zich op de man van tegenwoordig. Een succesvolle en zelfverzekerde man die beseft dat er goed uitzien bepalend kan zijn voor eigen succes. Hij streeft naar perfectie, kwaliteit en luxe. Ook wat betreft zijn uiterlijke verzorging. Hij wil een einde maken aan rimpels, donkere kringen onder de ogen, huidirritaties na het scheren. En dat allemaal het liefst met een minimum aan inspanning en een maximum aan resultaat.

Complete verzorging en grooming
Het assortiment van de 4VOO producten is zodanig samengesteld dat het voldoet aan de behoeftes die de man heeft bij zijn uiterlijke verzorging. Of het nou gaat om gezichtsverzorging, gezichtsreiniging, huidverzorging tot aan cosmetica.

De kracht van 4VOO is dat de 4VOO verzorgingsproducten gecombineerd gebruikt kunnen worden. Hierdoor is de werking nog sneller en effectiever.

4VOO Nederland
4VOO distinct man heeft reeds in vele landen haar kracht bewezen; Toronto, New York, London, Stockholm, Brussel, Antwerpen, Warsaw, Seoul, Taipei en Amsterdam.

4VOO mannenverzorging - mannencosmetica