4VOO partner worden


4VOO distinct man - exclusief voor mannen
4VOO mannenverzorging - mannencosmetica - schoonheidssalons

Meer en meer mannen zijn actief bezig met hun uiterlijk. Weliswaar subtiel en onzichtbaar voor de buitenwereld maar de trend is duidelijk: mannen willen jong, gezond, zelfverzekerd en aantrekkelijk voor de dag komen. En daar is een reden voor. Verzorgde mannen hebben meer succes en dit willen ze uitstralen. Het kon daarom ook niet uitblijven: huidverzorgings- en gezichtverzorgingsproducten exclusief voor mannen. Geen afgeleiden van vrouwenmerken, geen unisex producten, maar speciaal voor mannen en voor zijn huid ontwikkelde producten met de beste ingrediënten.

Beste kwaliteit
4VOO producten ( uitspraak "fòr voe") zijn niet getest op dieren en bevatten geen minerale oliën, kleurstoffen of bleekmiddelen. Bewaarmiddelen en geurstoffen worden tot een absoluut minimum beperkt. 4VOO producten zijn olie in water emulsies en geen water in olie emulsies. Dit is een ingewikkeld procédé met als resultaat dat 4VOO producten nooit vet aanvoelen en zeer snel in de mannenhuid dringen.

4VOO partners en 4VOO men's skin care centers4VOO opleidingen mannenverzorging
4VOO Nederland werkt met bevoorrechte partners en beautyprofessionals, die het 4VOO-concept mee wensen uit te dragen binnen hun verkoopsstructuur in Nederland. 4VOO Nederland is gespecialiseerd in herenverzorging en biedt u alle vormen van ondersteuning om deze nieuwe markt in uw centrum of instituut succesvol op te zetten en succesvol uit te bouwen.

4VOO wordt naast www.menskincare.nl webshop*, uitsluitend verdeeld via geselecteerde kanalen zoals o.a. wellnesscentra, medispa's, dermatologische centra, erkende schoonheidsspecialisten en beautyprofessionals. 4VOO Nederland werkt nauw samen met de medische wereld. De 4VOO producten worden gebruikt en aangeraden door chirurgen als nazorg bij een cosmetische ingreep.

4VOO mannenverzorging - mannencosmetica - schoonheidssalons4VOO mannenverzorging - mannencosmetica - schoonheidssalons